Cazari individuale
Sejururi
Circuite
Revelion - Craciun Bilete avion Croaziere Rent a car
Oferte speciale AMERICA DE VEST <BR> MARI METROPOLE SI PARCURI NATIONALE<BR>2019
AMERICA DE VEST
MARI METROPOLE SI PARCURI NATIONALE
2019
AMERICA DE EST & CANADA <BR>2019
AMERICA DE EST & CANADA
2019
Home sageata Revelion - Craciun

Oferte Craciun sageata Revelion ATENA II

Oferte Revelion

Revelion ATENA II

REVELION ATENA

Transport Avion Tarom | 5 zile | de la 369 Euro 

 

29 Decembrie Bucuresti – Atena

Intalnire cu insotitorul de grup la aerortul Henri Coanda (Otopeni) la biroul de informatii la ora 14:30 pentru imbarcare pe zborul TAROM RO273 cu destinatia Atena. Decolare la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer spre antica capitala Atena – dominata de unul dintre cele mai puternice simboluri arhitecturale ale Epocii de Aur a Greciei – Partheonul. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Titania 4* situat central sau similar. Detalii pe www.titania.gr.

30 Decembrie  Atena – Tur de oras

Mic dejun. Astazi facem cunostinta cu acesta cosmopolita metropola printr-un Tur de oras Atena panoramic si pietonal: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Dupa tur vizita cu ghid local la Acropole (biletul de intrare in valoare de 20 Euro se achita la fata locului, optional pentru cine doreste sa urce). Acropole reprezinta inceputul, locul in care a luat nastere civilizatia greaca antica:vestigiile pastrate aici - ale templelor Parthenon si Erechteion si ale templului Athenei Nike - sunt cele mai vestite atractiisi, totodata, simboluri ale Greciei. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Atena, prilej de cumparaturi inainte de trecerea in noul an. Cazare hotel Titania 4* situat central sau similar.

31 Decembrie  Atena – Peloponez

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena sau optional Excursie in Peloponez cu pranz inclus. Peloponezul, leaganul civilizatiei mionice,  impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii.Se viziteaza Istmul Corinth, Epidauros si Micene, unde vom vizita cetatea antica si mormantul lui Agamemnon. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Intoarcere la Atena si pregatire pentru seara de revelion. Seara, Cina festiva de Revelion cu muzica si program de dans la hotel Titania. (Tarif: 80 Euro/adult, 40 Euro/copil 2-11,99 ani). Cazare hotel Titania 4* situat central sau similar. 

01 Ianuarie  Atena – Plaka – Cap Sounion

Mic dejun. Astazi va propunem, optional, o excursie relaxanta pentru prima zi a anului nou: Tur pietonal in celebrul cartier Plaka, pranz traditional la o taverna din Plaka cu bauturi incluse si excursie la Cap Sounion pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (Fenomen unic in lume!). Seara, intoarcere la Atena. Cazare hotel Titania 4* situat central sau similar.   

02 Ianuarie Muzeele Atenei – Bucuresti

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizite pietonale cu insotitorul de grup sau ultimele cumparaturi inainte de plecare. La ora 12:00 eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la receptie. Va recomandam vizitarea muzeelor Atenei, unul dintre cele mai importante fiind Muzeul de Arheologie.  La ora 15:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul comaniei TAROM RO274 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:45 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

Ø       369 Euro adult loc in camera dubla                                

Ø       359 Euro a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar

Ø       264 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti in camera

   Ø       474 Euro adult loc in camera single    

Servicii incluse:

·          Bilet de avion Bucuresti – Atena – Bucuresti, compania TAROM

·          4 nopti cazare cu mic dejun hotel Titania 4* situat central in Atena sau similar

·          Tur de oras Atena cu autocar local

·          Ghid local de limba romana pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului)

·          Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup

·          Transferuri aeroport – hotel – aeroport

·          Insotitor de grup

Servicii neincluse:

·          Taxele de aeroport si combustibil: 140 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

·          Cina festiva de Revelion cu muzica si program de dans la hotel Titania.

Tarif: 80 Euro/adult, 40 Euro/copil 2-11,99 ani (se achita la inscriere).

·          Supliment demipensiune la hotel (3 cine): 40 euro/adult, 20 Euro/copil (se achita la inscriere)

·          Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale 

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)

·          Tur pietonal Plaka, pranz traditional si excursie la Cap Sounion

Tarif: 65 Euro/persoana si include: tur pietonal in Plaka cu ghid, pranz traditional la restaurant in Plaka cu bauturi incluse, excursie cu autocarul la Cap Sounion, ghid insotitor

·          Excursie in Peloponez cu pranz inclus

Tarif: 80 Euro/persoana si include: excursie cu autocarul in Peloponez, biletul de intrare la Epidauros, pranz traditional in Mycene, ghid local de limba romana, ghid insotitor.

Optional, bilet de intrare la Mycene 12 Euro/persoana, pentru cine doreste sa vada ruinele din interior. 

 

Click aici pentru oferta completa, in format WORD

 

 

porgrame seniori

Ne gasiti si pe Contact
BD. MAGHERU 12-14
(Cinema Patria)
sector 1, Bucuresti
Telefoane:
021.317.35.33; 021.317.35.34
021.317.35.39
Fax: 021.317.35.38
Mobil: 0723.356.439

office@magellan-turism.ro

Asistenta online BucurestiLogin agentii
User:  
Parola:  
18-Noiembrie-2018
Euro = 4.6639 Ron
Dolar = 4.1179 Ron
Cazari individuale : [ Interne | Externe]  Sejururi : [ Avion | Autocar]  Circuite : [ Avion | Autocar]  [ Revelion - Craciun ]  [ Bilete de avion]  [ Croaziere]  [ Rent a car]
Linkuri | Protectia Consumatorilor A.N.P.C.