Cazari individuale
Sejururi
Circuite
Revelion - Craciun Bilete avion Croaziere Rent a car
Oferte speciale CAPPADOCIA 2019 <BR> 8 zile/7 nopti <BR> 184 eur <BR> AVION
CAPPADOCIA 2019
8 zile/7 nopti
184 eur
AVION
taxe incluse
FRUMUSETILE AMERICII DE EST si CANADEI 2019 <BR> 2655 eur
FRUMUSETILE AMERICII DE EST si CANADEI 2019
2655 eur
CIRCUIT SUA 2019 <BR> COASTA DE VEST <BR> 2089 euro
CIRCUIT SUA 2019
COASTA DE VEST
2089 euro
Home sageata Circuite cu avionul sageata AMERICA DE VEST
MARI METROPOLE SI PARCURI NATIONALE
2019


AMERICA DE VEST
MARI METROPOLE SI PARCURI NATIONALE
2019

AMERICA DE VEST <BR> MARI METROPOLE SI PARCURI NATIONALE<BR>2019

 AMERICA DE VEST: MARI METROPOLE SI PARCURI NATIONALE

( 11 zile/9 nopti)

Plecare informativa :16.05.2019

Los Angeles – Monument Valley – Bryce Canyon – Zion National Park – Las  Vegas -  Grand Canyon  - San Francisco

 

ATRACTIILE PROGRAMULUI

1. Los Angeles – capitala Vestului , cel mai mare oras din California cu ale sale bijuterii: Hollywood, Beverly Hills, Rodeo Drive;

2. Vizitarea marelor Parcuri Nationale Bryce, Zion si Joshua Tree

3. Plimbare cu Jeep-ul prin rezervatia tribului de indieni Navajo

4. Las Vegas – capitala mondiala a jocurilor de noroc si a distractiei;

5. Marele Canion Colorado – una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii;

6. San FranciscoGolden Gate – cel mai faimos pod din lume  ; insula Alcatraz – cu a sa inchisoare rau famata unde au fost inchisi de-a lungul timpului unii dintre cei mai faimosi gangsteri; tramvaiele de epoca; Sausalito – statiunea cocheta situata de cealalta parte a golfului; Muir Woods – rezervatia unde se gasesc celebrii arbori Sequoia – cei mai inalti din lume;

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 Bucuresti – San Francisco

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda pentru imbarcarea pe zborul spre San Francisco. Cazare hotel in San Francisco.

Ziua 2 San Francisco

Mic dejun. Azi vom face un tur de oras panoramic ce include:  Union Square  - cel mai prestigios cartier comercial al orasului care gazduieste buticuri de lux, magazine de cadouri, galerii de arta,  Chinatown – cea mai mare comunitate chinezeasca din afara Asiei si cea mai veche din America de Nord, una din atractiile de top din San Francisco, cartierul de afaceri – cea mai mare concentratie de corporatii, firme de avocatura, companii de asigurari, agentii imobiliare si alte institutii financiare din oras, totodata aici se ragasesc si cele mai inalte cladiri din San Francisco , Fisherman’s Wharf , vom traversa Podul Golden Gate -  unul dintre cele mai frumoase si cele mai faimoase poduri din lume si una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne, si vom ajunge in pitorescul orasel Sausalito, aflat de cealalta parte a golfului. Dupa amiaza vizita la Muir Woods, o uimitoare padure de sequoia ce ne va incanta cu faimosii copaci giganti cu o vechime de cateva sute de ani. Cazare hotel in San Francisco.  

Ziua 3 San Francisco – Monterey - Bakersfield

Mic dejun. Pornim catre Monterey, prima capitala a Californiei. Aici vom vizita portul pescaresc si Cannery Row – faleza denumita in memoria lui John Steinbeck. In contiunuare, excursia ne poarta de-a lungul celebrei rute « 17 Mile Drive « , ce ne va incanta cu privelisti uluitoare. Ziua continua cu vizitarea fermecatorului orasel Carmel cu ale sale plaje neatinse si magazine atractive. Seara, ajungem in zona Bakersfield pentru cazare.

Ziua 4 Bakersfield – Las Vegas

Mic dejun. Astazi ne vom indrepta catre orasul-fantoma, Calico, orasel tipic Vestului Indepartat. Vizita acestui fost oras minier care a explodat dupa descoperirea argintului la poalele muntilor din 1881. Vom fi intampinati de cowboy si serifi in costume vechi si astfel ne vom simti ca in vestul salbatic din anii 1880.  Ne vom continua drumul catre Las Vegas, capitala mondiala a jocurilor de noroc. Dupa cazare, plimbare pe Strip cu insotitorul roman de grup pentru a descoperi cele mai faimoase cazinouri din lume, adevarate palate, realizate dupa locatii celebre de pe intregul mapamond : piramidele egiptene ( Luxor), lacurile italiene( Bellagio ), Venetia, ParisMonte Carlo, New York, etc.

Ziua 5 Las Vegas – Zion – Bryce Canyon

Mic dejun. O zi extraordinara in care vom descoperi unele dintre cele mai impresionante parcuri naturale ale Americii. Incepem cu cel mai vechi parc din Utah, Zion Canyon -  o destinatie faimoasa pentru peisajele unice si platourile maiestuoase. Continuam drumul catre St. George, un oras fondat de mormoni. Vom face o oprire pentru fotografii la templul Mormonilor. Apoi, ne indreptam catre Bryce Canyon – descoperit de mormoni in secolul 19, o simfonie de forme si culori ce ofera o imagine spectaculoasa. Cazare in zona.

Ziua 6 Bryce – Monument Valley – Tuba City/Cameron

Mic dejun. Deplasare catre Monument Valley, una dintre cele mai spectaculoase regiuni din America, folosita drept cadru pentru nenumarate filme western si aflata in mijlocul rezervatiei tribului de indieni Navajo. Vom face o plimbare cu jeep-urile impreuna cu  indienii Navajo. Drumul continua catre orasul Tuba. Cazare in zona.

Ziua 7 Grand Canyon – Scottsdale

Mic dejun. Astazi excursia continua catre Parcul National Grand Canyon. Ne vom plimba de-a lungul granitei sudice a Canionului pentru a admira una dintre cele mai frumoase si uimitoare minuni ale lumii. Marele Canion Colorado este una din cele 7 minuni naturale ale pamantului, o uriasa cicatrice pe fata  pamantului sapata in zeci de milioane de ani. Ne vom deplasa catre zona Scottsdale pentru cazare

Ziua 8 Scottsdale – Joshua Tree – Los Angeles

Mic dejun. Plecam catre incantatorul Parc National Joshua Tree care cuprinde doua deserturi importante. Desertul Colorado se afla in partea estica a parcului si are gradini naturale de cactusi si tufisuri. Desertul Mojave reprezinta habitatul special al copacului Joshua, de unde vine si numele Parcului. Cel putin 240 de specii de pasari, au fost observate in acest parc. Apoi, ne indreptam catre Palm Springs, o populara destinatie de vacanta de pe costa de vest preferata de multe personalitati din lumea divertismentului, un mic orasel oaza in desertul Californiei de Sud (oprire pentru fotografii ). Deplasare catre Los Angeles. Cazare in zona.

Ziua 9 Los Angeles

Mic dejun. Astazi vom vizita in cadrul unui tur panoramic fascinantul Los Angeles, capitala industriei de film si televiziune. Vom descoperi cele mai importante obiective ale Orasului Ingerilor incluzand :  Beverly Hills - unde isi au redesinta multe vedeta de la Hollywood, cartierul mexican si cartierul de afaceri, vom face o plimbare pe Hollywood Boulevard , unde vom putea admira legendarul “ Walk Of Fame”, Teatrul Chinezesc – in fata acestuia cele mai multe vedete de la Hollywod si-au facut amprente in ciment ale mainilor si picioarelor in momentul cand au primit o stea pe “Walk of Fame”, Teatrul Dolby – locul ceremoniilor de decernare a premiilor Oscar. Ziua continua cu o vizita la Studiourile Universal , cele mai mari studiouri de film din lume. Prima data, ne vom imbarca intr-un trenulet pentru un tur al platourilor de filmare. Vom vedea o prezentare a unor filmari importante de la Hollywood si vom descoperi cateva dintre secretele efectelor speciale. Cazare.

Ziua 10 Los Angeles – Bucuresti

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Santa Monica*, un elegant oras pe coasta Pacificului avand una dintre cele mai frumoase plaje din sudul Californiei. Vom admira faimosul dig ( Santa Monica Pier ) – cea mai importanta atractie a orasului, cu parc de distractii, acvariu si restaurante. Dupa amiaza, deplasare la aeroport pentru zborul catre tara.

Ziua 11 Sosire Bucuresti

PRET (informativ)  : 2280 EUR/PERS/LOC IN CAMERA DUBLA  + 455 EUR/PERS/TAXE DE AEROPORT

 SERVICII INCLUSE :

-         bilet avion Bucuresti – San Francisco; Los Angeles  – Bucuresti;

-         9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3*

-         transport cu autocar modern, cu aer conditionat, pe tot traseul excursiei 

-         transfer aeroport – hotel – aeroport

-         Tururi de oras panoramice : San Francisco, Los Angeles

-         Excursiile si vizitele prevazute in program:

§         Marele Canion Colorado

§          “ 17 Mile Drive “

§         Parcurile Nationale: Zion, Joshua Tree

§         Canionul Bryce

§         Excursie la Muir Woods cu intrare inclusa

§         Plimbare cu jeep-ul cu indienii Navajo – Monument Valley

§         Intrarea la studiourile Universal

-         ghizi locali de limba engleza ;

-         insotitor roman de grup;

SERVICII NEINCLUSE :

-         taxele de aeroport

-         bacsis pentru soferi, ghizi locali: 12 USD/persoana/zi (sofer + ghid) – obligatoriu in SUA

-         intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate in program.

-         bacsis pentru bagajisti

-         taxa de viza SUA  = 160 USD la cursul afisat de Banca Transilvania in ziua platii; se achita personal de catre fiecare turist la orice sucursala a Bancii Transilvania

-         excursii optionale

-         alte vizite decat cele mentionate in program ca fiind incluse

Nota: Hotelurile din SUA nu sunt clasificate oficial pe stele. Clasificarea hotelurilor din acest program are la baza standardele de confort si dotarile de care dispun hotelurile, dar si review-urile de pe site-urile de profil, booking.com si TripAdvisor.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA SUA :

·         pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei(exclus pasaport temporar)

·        1 fotografie color pe fond alb recenta (ultimele 6 luni) pe CD in format JPEG maxim 240KB

·        (format tip SUA)

·        adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / talon de pensie in original din ultimele 6 luni / carnet elev

·        copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)

·        in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil

·        extras de cont personal (autoritatile americane pot solicita o suma minima existent in acest cont)

·        copie carte de identitate

·        original si copie certificat casatorie, nastere, nastere ale copiilor, deces (dupa caz);

·        original si copie pasaport vechi (daca ati avut viza de SUA)

·        Pentru minorii cu varsta sub 16 ani neimpliniti, unul din parinti sau tutorele legal trebuie sa completeze si sa semneze formularul DS-160 în numele copilului. Toti solicitantii de viza cu varste sub 18 ani trebuie sa prezinte certificatul de nastere in original. Daca numai unul dintre parinti se prezinta la interviu, este necesara prezentarea unei procuri notariale din partea celuilalt parinte, prin care isi exprima acordul ca minorul sa efectueze calatoria in Statele Unite ale Americii sau o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, in original, prin care este stabilita custodia minorului.

·        FORMULAR DS - 160 completat de catre turist

·        Taxa de viza – 160 USD echivalentul in lei se plateste personal la orice sucursala BRD in baza chitantei eliberate de catre Ambasada SUA. Pentru emiterea chitantei va rugam sa accesati http://ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp#options

·        Taxa de viza si PIN-ul sunt non-rambursabile

      

ESTE NECESARA PREZENTA PERSONALA la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu. Autoritatile pot solicita documente suplimentare!

Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate.

 

*ATENTIE!  Turistii trebuie sa se asigure ca se incadreaza in termenul de 60 de zile inaintea plecarii pentru a obtine viza. Pentru completarea formularului DS – 160, agentia, poate oferi asistenta la solicitarea turistului, raspunderea pentru datele completate revenind in totalitate turistului.

 

Click aici pentru oferta in format WORD

 

 

programe seniori

Ne gasiti si pe Contact
BD. MAGHERU 10
(Hotel Ambasador)
sector 1, Bucuresti

Telefoane:
021.317.35.34
021.317.35.39
Mobil: 0723.356.439

office@magellan-turism.ro

Login agentii
User:  
Parola:  
24-Martie-2019
Euro = 4.7509 Ron
Dolar = 4.1988 Ron
Cazari individuale : [ Interne | Externe]  Sejururi : [ Avion | Autocar]  Circuite : [ Avion | Autocar]  [ Revelion - Craciun ]  [ Bilete de avion]  [ Croaziere]  [ Rent a car]
Linkuri | Protectia Consumatorilor A.N.P.C.