Cazari individuale
Sejururi
Circuite
Revelion - Craciun Bilete avion Croaziere Rent a car
Oferte speciale AMERICA DE VEST <BR> MARI METROPOLE SI PARCURI NATIONALE<BR>2019
AMERICA DE VEST
MARI METROPOLE SI PARCURI NATIONALE
2019
AMERICA DE EST & CANADA <BR>2019
AMERICA DE EST & CANADA
2019
Home sageata Circuite cu autocarul sageata ROMANIA - Tara Dobrogei - Delta Dunarii

ROMANIA - Tara Dobrogei - Delta Dunarii

 Tara Dobrogei – Delta Dunarii
Bucuresti – Adamclisi – Mrghiol – Letea – Tulcea – Enisala – Jurilovca – Babadag – Frecatei

Program

Ziua 1 BUCURESTI – MURGHIOL

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:30, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Adamclisi – Medgidia - Murghiol (440 km). Se viziteaza: MANASTIREA PESTERA SFANTULUI ANDREI (o biserica adevarata sapata in stanca, amplasata la baza unui mic munte impadurit), MUZEUL ADAMCLISI (cuprinde numeroase vestigii arheologice descoperite în cetate si împrejurimi. Pe o parte a muzeului sunt expuse metopele, friza inferioara si cea superioara, pilastrii, crenelurile si blocurile de parapet ale stilului attic festonat. În centrul salii este expusa statuia colosala a trofeului, inscriptia si friza cu arme. Celelalte exponate sunt constituite de colectiile ceramice), CASTRUL ROMAN SI TROPAEUM TRAIANI (este un monument triumfal roman în Adamclisi, ridicat în cinstea împaratului roman Traian, între anii 106 - 109 d. Hr. pentru a comemora victoria romanilor asupra dacilor în anul 102 d.Hr.), CHEILE DOBROGEI (alcatuiesc o zona protejata, o arie speciala avifaunistica). Cazare si cina in zona bratului Sf. Gheorghe.

Ziua 2

Mic dejun. EXCURSIE COMPLETA CU BARCILE PRIN DELTA DUNARII si la PADUREA LETEA*. Cazare si cina in zona bratului Sf. Gheorghe.

Ziua 3 DELTA DUNARII - JURILOVCA

Mic dejun. Deplasare catre Enisala – Jurilovca – Babadag si retur (170 km). Se viziteaza: CETATEA ENISALA (fortareata medievala zbuciumata de-a lungul istoriei de confruntarile multor civilizatii, amplasata pe un deal ce domina peisajul), CETATEA ARGAMUM (una dintre cele mai vechi asezari grecesti de pe teritoriul actual al Dobrogei, Cetatea Argamum sau Orgame, asa cum era cunoscuta in timpul grecilor, a fost ridicata de colonistii greci din Asia Mica, in secolul al VII-lea i. Hr.), BISERICA DE RIT VECHI JURILOVCA (primul locas de rugaciune datand din 1705. Policandrul, clopotul si multe alte obiecte din biserica sunt realizate la Moscova. Elementul particular in biserica de rit vechi il are crucea cu opt extremitati), GEAMIA TURCEASCA SI MORMANTUL LUI ALI GAZA – PASA – BABADAG (construita din piatra fatuita, este prevazuta cu un monumental pridvor pe arcade si un minaret inal de 21 m. Este cel mai vechi monument de arhitectura musulmana din Romania, ce gazduieste colectii de arta orientala decorative). Cazare si cina in zona bratului Sf. Gheorghe.

Ziua 4 TULCEA - BUCURESTI

Mic dejun. Deplasare pe ruta Murghiol – Tulcea – Frecatei – Bucuresti (370 km). Se viziteaza: CENTRU MUZEAL ECOTURISTIC DELTA DUNARII (ce prezinta în principal elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, un acvariu public si diverse expozitii temporare), MONUMENTUL EROILOR si MUZEUL DE ISTORIE SI ARHEOLOGIE TULCEA (ofera vizitatorilor imaginea succesiva a trecutului istoric al teritoriului de la Gurile Dunarii), MANASTIREA CELIC-DERE (este unul dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunare si Marea Neagra. Numele este luat de la pârâul Celic-Dere). Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.

TARIF

850 LEI / persoana

PerioadA circuit

·   06 – 09 SEPTEMBRIE 2018

 TARIFUL INCLUDE

·      Transport cu AUTOCAR modern, cu climatizare, clasificat minim 3*

·      3 CAZARI la hoteluri de 3* cu facilitati superioare

·      Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina

·      EXCURSIILE prezentate in program

·      GHID insotitor pentru intrega perioada

·      SUVENIR CIRCUIT ROMANIA

Tariful nu include

·       Alte mese, taxe si cheltuieli personale

·       Intrarile la obiectivele turistice, care insumeaza aproximativ 30 lei

Bine de stiut

·      Supliment camera single: 200 lei

·      Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment

·      Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor;

·      Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei;

·      Grup minim: 40 persoane. Pentru grup intre 30 - 39 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 50 lei / persoana

·      Avans la inscriere 450 lei / persoana;

·      Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program;

·      Cazarea menționata în acest program poate fi modificata, în acest caz agenția oferind o alternativă similară;

·      Cazari contractate pentru 2018:

Se va nominaliza in ianuarie

*excursia in Delta Dunarii si Padurea Letea se achita separat in circuit, aproximativ 120 lei/persoana (plimbare cu barca pe traseul Canalul Uzlina - Lacul Uzlina – Lacul Isac - Canalul Litcov – Canal Crisana - Canal Caraorman – Bratul Sulina – Dunarea Veche – Canalul Magearu – Letea) + plimbare cu caruta in padurea Letea (20 lei) + masa ce include 3 feluri cu specific pescaresc (50 lei)


Click aici pentru oferta in format WORD

 

porgrame seniori

Ne gasiti si pe Contact
BD. MAGHERU 12-14
(Cinema Patria)
sector 1, Bucuresti
Telefoane:
021.317.35.33; 021.317.35.34
021.317.35.39
Fax: 021.317.35.38
Mobil: 0723.356.439

office@magellan-turism.ro

Asistenta online BucurestiLogin agentii
User:  
Parola:  
18-Noiembrie-2018
Euro = 4.6639 Ron
Dolar = 4.1179 Ron
Cazari individuale : [ Interne | Externe]  Sejururi : [ Avion | Autocar]  Circuite : [ Avion | Autocar]  [ Revelion - Craciun ]  [ Bilete de avion]  [ Croaziere]  [ Rent a car]
Linkuri | Protectia Consumatorilor A.N.P.C.