Cazari individuale
Sejururi
Circuite
Revelion - Craciun Bilete avion Croaziere Rent a car
Oferte speciale CAPPADOCIA 2019 <BR> 8 zile/7 nopti <BR> 184 eur <BR> AVION
CAPPADOCIA 2019
8 zile/7 nopti
184 eur
AVION
taxe incluse
FRUMUSETILE AMERICII DE EST si CANADEI 2019 <BR> 2655 eur
FRUMUSETILE AMERICII DE EST si CANADEI 2019
2655 eur
CIRCUIT SUA 2019 <BR> COASTA DE VEST <BR> 2089 euro
CIRCUIT SUA 2019
COASTA DE VEST
2089 euro
Home sageata Circuite cu autocarul sageata ROMANIA- Tara Moldovei - Bucovina

ROMANIA- Tara Moldovei - Bucovina

 TARA  MOLDOVEI - BUCOVINA

Buzau - Focsani – Bacau – Iasi - Targu Neamt – Humulesti - Suceava – Falticeni - Agapia - Bicaz – Lacul Rosu - Miercurea Ciuc – Brasov

 

 Program

Ziua 1 BUCURESTI – IASI

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:00, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Buzau - Focsani – Bacau – Roman – Iasi (420 km). Se viziteaza: MAUSOLEUL DE LA MARASESTI (cel mai impunator din tara si printre cele mai maiestuoase de acest fel din Europa, fiind un monument dedicat eroilor Primului Razboi Mondial, "Intru slava eroilor neamului"), MUZEUL SATULUI VRANCEAN FOCSANI (muzeul este alcatuit din 73 de constructii autentice, cu peste 6.000 de obiecte diferite), ARHIEPISCOPIA ROMANULUI SI BACAULUI (pe locul CETATII MUSATINE A ROMANULUI, CASTELUL STURDZA DIN MICLAUSENI (este un castel in stil neogotic construit intre anii 1880 - 1904). Cina si cazare in Iasi.

Ziua 2 IASI

Mic dejun. TUR PANORAMIC SI PIETONAL IN ZONA CENTRALA A ORASULUI   I A S I, cu vizitarea celor mai importante obiective (PALATUL CULTURII, STATUIA LUI STEFAN CEL MARE, MANASTIREA SFINTII TREI IERARHI, BISERICA ADORMIREA MAICII DOMNULUI, PRIMARIA, PIATA UNIRII SI STATUIA LUI CUZA, STRADA LAPUSNEANU, MUZEUL UNIRII, BIBLIOTECA, PARCUL COPOU, TEIUL LUI EMINESCU, etc). Cina si cazare in Iasi.

Ziua 3 IASI

Mic dejun. Se viziteaza: MANASTREA GALATA (mama bisericilor moldovenesti, care imbina stilurile arhitectonice din toate cele trei tari romane), CASA MEMORIALA MIHAIL SADOVEANU („Casa din deal” așa cum mai era cunoscuta datorita pozitionarii, Sadoveanu a locuit și a creat timp de 9 ani, între 1909 și 1918), GRADINA BOTANICA (cea mai veche gradina botanica din Romania), BOJDEUCA LUI CREANGA (toate Poveștile și Amintirile din copilarie au fost scrise in casuta botezata de scriitor bojdeuca. In vara si toamna anului 1876, Mihai Eminescu a locuit aici drept chirias al lui Creangă), TIMP LIBER PENTRU MASA SI CUMPARATURI IN ZONA CENTRALA A ORASULUI. Cina si cazare in Iasi.

Ziua 4 IASI – SUCEAVA – TARGU NEAMT

Mic dejun. Se viziteaza: PALATUL CUZA DE LA RUGINOASA (palat muzeu memorial dedicat Domnului Unirii), MUZEUL DE ARTA ION IRIMESCU (muzeu de artă plastică românească care găzduiește cea mai mare colecție de autor din România), MUZEUL APELOR (se constituie într-o veritabilă lecţie de instrucţie şi educaţie, de pelerinaj în lumea mediului acvatic), CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI (sistemul defensiv a făcut imposibilă pătrunderea în cetate făra acceptul celor din interior), MUZEUL SATULUI BUCOVINEAN, CEL MAI MARE OU DE PASTE DIN LUME. Cina si cazare in Targu Neamt.

Ziua 5 TARGU NEAMT

Mic dejun. Deplasare in zona Targu Neamt (70 km). Se viziteaza: MANASTIREA AGAPIA (una dintre cele mai mari mănăstiri de maici din România, având 300-400 maici și aflându-se pe locul doi ca populație după Mănăstirea Văratec), REZERVATIA DE ZIMBRI SI FAUNA CARPATINA DRAGOS VODA, MANASTIREA NEAMT (manastire ortodoxa de calugari, cel mai mare și mai vechi așezământ monarhal din Moldova), CETATEA NEAMTULUI (construită la sfârșitul secolului al XIV-lea de Petru I Mușat, a fost fortificată în secolul al XV-lea de Ștefan cel Mare și distrusă în 1718 din ordinul domnitorului Mihai Racoviță) si MUZEUL MEMORIAL ION CREANGA – HUMULESTI. Cazare si cina in Targu Neamt.

Ziua 6 BUCOVINA - BUCURESTI

Mic dejun. Deplasare pe ruta Targu Neamt – Bicaz – Miercurea Ciuc – Brasov – Bucuresti (450 km). Se va trece prin CHEILE BICAZULUI (au fost formate de raul Bicaz si fac legatura intre Transilvania si Moldova), popas la LACUL ROSU (este cel mai mare lac natural montan din Romania, lac de baraj natural format in 1837, la poalele Hasmasului Mare) si TUR PIETONAL IN CENTRUL ORASULUI BRASOV. Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.

 

TARIF

1.200 LEI / persoana

PerioadA circuit

·   25 - 30 IULIE 2018

TARIFUL INCLUDE

·      Transport cu AUTOCAR modern, cu climatizare, clasificat minim 3*

·      5 CAZARI la hoteluri de 3* cu facilitati superioare

·      Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina

·      EXCURSIILE prezentate in program

·      GHID insotitor pentru intrega perioada

·      SUVENIR CIRCUIT ROMANIA

Tariful nu include

·       Alte mese, taxe si cheltuieli personale

·       Intrarile la obiectivele turistice, care insumeaza aproximativ 100 lei

Bine de stiut

·      Supliment camera single: 300 lei

·      Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment

·      Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor;

·      Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei;

·      Grup minim: 40 persoane. Pentru grup intre 30 - 39 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 50 lei / persoana

·      Avans la inscriere 450 lei / persoana;

·      Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program;

·      Cazarea menționata în acest program poate fi modificata, în acest caz agenția oferind o alternativă similară;

·      Cazari contractate pentru 2018:

ü        Iasi: Hotel Tudor Palace

ü        Targu Neamt: Casa Arcasului

  

*CIRCUITE FACUTE IN PLIN SEZON  SI FARA OPTIONALE CONTRA COST

 

Click aicipentru oferta in format WORD

 

porgrame seniori

Ne gasiti si pe Contact
BD. MAGHERU 12-14
(Cinema Patria)
sector 1, Bucuresti
Telefoane:
021.317.35.33; 021.317.35.34
021.317.35.39
Fax: 021.317.35.38
Mobil: 0723.356.439

office@magellan-turism.ro

Asistenta online BucurestiLogin agentii
User:  
Parola:  
21-Ianuarie-2019
Euro = 4.6975 Ron
Dolar = 4.1192 Ron
Cazari individuale : [ Interne | Externe]  Sejururi : [ Avion | Autocar]  Circuite : [ Avion | Autocar]  [ Revelion - Craciun ]  [ Bilete de avion]  [ Croaziere]  [ Rent a car]
Linkuri | Protectia Consumatorilor A.N.P.C.